Blog

Blog

26 apr 2024

Ny EU-lov om tidsregistrering: Dette skal du vide

Den 1. juli 2024 træder en ny EU-lov i kraft. Det betyder, at medarbejderne på din arbejdsplads skal kunne dokumentere deres arbejdstid. Er du klar til det?

Læs mere

Blog

23 apr 2024

5 ting du skal vide om bankintegration

Med en aftale om bankintegration kan dine økonomidata fra banken automatisk overføres til InterCount, og samtidig kan du sende E-faktura til betaling i din bank direkte fra InterCount. Her kan du blive klog på, hvad det indebærer at have denne aftale.

Læs mere

Blog

26 feb 2024

3 trin: Sådan sender du fakturaer til godkendelse hos andre

I InterCount er det nemt at sende fakturaer til godkendelse hos andre, hvilket sparer tid og mindsker risikoen for ”bilagsforstoppelse”.

Læs mere

Blog

19 jan 2024

5 ting du skal vide om e-faktura

Hvis dine leverandører bruger e-faktura, ryger deres fakturaer helt automatisk ind i dit InterCount. Men hvordan fungerer e-faktura i praksis? Hvad er fordelene? Og hvordan kommer du i gang med at bruge det? Det kan du finde ud af her.

Læs mere

Blog

13 dec 2023

3 ting du skal huske omkring årsskiftet 

Regnskabsåret slutter lige om lidt, og det er vigtigt, at du får styr på papirerne i god tid. I denne guide kan du se 3 ting, du skal huske at gøre i InterCount omkring årsskiftet.

Læs mere

tips

17 nov 2023

6 ting du skal vide om den nye bogføringslov

En ny bogføringslov rammer snart danske virksomheder, og den kommer også til at berøre dig. Men hvad går den ud på - og hvilke konsekvenser får den for dig? Det kan du læse om i denne guide, hvor vi går i dybden med den nye lov.

Læs mere

tips

16 nov 2023

5 gode grunde til at digitalisere din virksomheds bogholderi

Der er mange fordele ved at sige farvel til ringbindene i reolen og gå over til digitalt bogholderi. Her er de 5 største fordele ved at digitalisere bogholderiet i din virksomhed.

Læs mere