5 gode grunde til at digitalisere din virksomheds bogholderi

Der er mange fordele ved at sige farvel til ringbindene i reolen og gå over til digitalt bogholderi. Her er de 5 største fordele ved at digitalisere bogholderiet i din virksomhed.

 1) Spar tid i den daglige bogføring 

Vi ved, at det kan tage lang tid at håndtere og betale regninger i et manuelt bogholderi. Derfor kan det være en stor fordel for dig at digitalisere dit bogholderi, fordi du sparer en væsentlig mængde tid på administrativt arbejde. InterCount har bl.a. sin egen betalingsfunktion, som gør det muligt at betale regninger uden at gå ind i netbanken – og betalingsløsningen er nem og sikker. 

 

 2) Slip for ringbind og papirbunker

Har du ringbind eller papirbunker, der vokser sig større og større? Eller kan det sommetider være svært at finde et gammelt bilag frem? Så er det endnu en god grund til at digitalisere bogholderiet. I InterCount kan du søge gamle bilag frem på få sekunder, så du hurtigt kan finde den information, du har brug for, uanset hvor du befinder dig.  

 

 3) Minimer risikoen for fejl i bogholderiet 

Sig farvel til de tunge arbejdsgange og fodfejl, der fulgte med manuel kontering. Ved at digitalisere dit bogholderi, mindsker du risikoen for fejl, fordi du i langt højere grad mindsker tastefejl, fejlarkiveringer eller forglemmelser. Ved at digitalisere bogholderiet sikrer du dig også, at dine dokumenter er opbevaret forsvarligt og sikkert. 

 

 4) Få overblik  over din virksomhed

Når du automatiserer bogholderiet digitalt, får du også foræret nogle nye muligheder i din rapportering. Få overblik og detaljeret indsigt i din virksomhed alt efter dit behov. Det giver dig mulighed for at træffe vigtige beslutninger for din virksomhed. 

 

5 ) Bliv klar til den nye bogføringslov 

Fremtidens bogføring skal være digital. I 2024 træder en ny bogføringslov i kraft, som betyder, at mange virksomheder arkivere og registrere deres bilag digitalt. Det kan for mange være lidt af en kattepine at have hængende over hovedet. Med InterCounts digitale arkiv er du garanteret at overholde det kommende lovkrav allerede nu. 

 

Thomas gjorde bilagene digitale og halverede sin tid på kontoret  

Manuel kontering var en tidsrøver uden lige for landmand Thomas Neerup Jensen. Men der var hjælp at hente for ham, da han digitaliserede sin virksomheds bogholderi med InterCount. Hør om Thomas’ erfaringer om overgang fra manuel til digitalt bogholderi i videoen nedenfor:

 

Få hjælp til InterCount

Har du brug for hjælp eller vejledning til InterCount, kan du kontakte din rådgiver eller tage fat på InterCounts support, som er klar til at hjælpe dig.