Kom et skridt foran
med InterCount

InterCount giver dig et dagsaktuelt overblik over din økonomi og klæder dig på til at træffe de beslutninger, der er rigtige for din virksomhed.

InterCount er et danskudviklet økonomistyringsprogram, der er skræddersyet til mindre og mellemstore virksomheders behov.

 

Bag InterCount står de danske landbrugsrådgivninger og innovationshuset SEGES Innovation, der i mere end 30 år har udviklet softwareprogrammer og digitale løsninger til danske landbrugsvirksomheder.

Nøgletal

development

5

forskellige moduler

user--multiple

+9.000

kunder

Automatisering frigiver tid

InterCount har det eneste økonomistyringsprogram i Danmark automatiseret alle processer fra bilagsmodtagelse til betaling og bogføring. Det sker med brug af kunstig intelligens og de nyeste, digitale teknologier.

Automatiseringen gør det administrative arbejde i bogholderiet mere effektivt og frigiver tid, som du kan bruge andre steder i din virksomhed. Samtidig får du et dagsaktuelt overblik over virksomhedens økonomi i realtid, så du løbende kan træffe de beslutninger, der understøtter virksomhedens udvikling bedst.

 

Vælg mellem fem moduler

InterCount er opbygget på baggrund af regnskabsdata fra mere end 35.000 virksomheder. Programmet består af fem moduler, som du kan vælge imellem alt efter dit behov. De fem moduler er Digitalt arkiv, Køb, salg og betal, Bogføring, Økonomistyring og Regnskab.

Alle moduler opdateres løbende og udvides med nye funktioner og features i takt med kundernes ønsker og behov.

 

Kan bruges i alle brancher

InterCount er ideelt til virksomheder i alle brancher, hvor der er et behov for at kunne følge økonomien tæt, og hvor der er et ønske om, at processerne i bogholderiet sker så automatisk som muligt.

Programmet kan bruges af både selskaber, I/S-selskaber og personligt ejede virksomheder

Klar til at komme i gang?