3 trin: Sådan sender du fakturaer til godkendelse hos andre

I InterCount er det nemt at sende fakturaer til godkendelse hos andre, hvilket sparer tid og mindsker risikoen for ”bilagsforstoppelse”.

I InterCount kan du tildele flere medarbejdere i din virksomhed ansvaret for at godkende fakturaer. Det er en stor fordel for dig, fordi du slipper for unødvendige e-mails og ventetid, når regninger skal betales. 

Samtidig er det særdeles nemt for dine medarbejdere godkende fakturaerne, fordi de kan gøre det med et snuptag på computeren eller på mobilen.

Du kommer i gang med det smarte godkendelsesflow ved at følge disse 3 trin: 

Trin 1: Log ind
Start med at logge ind på InterCount, vælg Mit overblik og tryk herefter på Udgifter. Hvis du har fakturaer til godkendelse, kan du se dem her: 

Afventer godkendelse fra dig | PDF-faktura
Afventer godkendelse fra dig | PDF-faktura

Tryk på en af dem, hvor du har fakturaer til godkendelse. 

Trin 2: Send faktura til godkendelse
Nu har du åbnet op og kan se, hvilke fakturaer du mangler at godkende. Undersøg hvilke af dine fakturaer, som skal sendes til godkendelse hos andre end dig selv.  

Tryk herefter på den lille firkant til venstre for de fakturaer, som du vil sende til godkendelse hos andre. Dem markere du med et blåt flueben. Tryk herefter på Uddeleger godkendelse. 

Et nyt billede dukker op med dine medarbejdere. Tryk nu på den medarbejder, som fakturaen skal sendes til godkendelse ved, hvorefter fakturaen sendes til din medarbejder.  

Trin 3: Få et overblik 
Fakturaerne, som før lå under Afventer godkendelse fra dig, vil nu flytte sig og lande nede under Afventer godkendelse fra andre.

Hvis du trykker på Afventer godkendelse fra andre, kan du se overblikket over de fakturaer som er sendt til godkendelse hos den eller de valgte medarbejdere.  

Sådan kommer du i gang
For at du kan sende fakturaer til godkendelse hos en medarbejder, skal du oprette den pågældende medarbejder under “Min virksomhed” på Landmand.dk. Du kan se, hvordan du gør, i trin 1 og 2 i denne vejledning.

Du kan få overblik over processen for godkendelse af fakturaer hos andre i denne videovejledning 

Få hjælp til InterCount

Har du brug for hjælp eller vejledning til InterCount, kan du kontakte din rådgiver eller tage fat på InterCounts support, som er klar til at hjælpe dig.