Vi har samlet de fedeste funktioner i Indtægter

Er du godt i gang med at bruge indtægtsfunktionen, kender du måske allerede mange af de smarte features. Vi har samlet lidt over en håndfuld af de bedste til dig lige her.

Opret og send faktura i ét trin

Hvis du vil ændre rækkefølgen på de varer eller ydelser, du har skrevet på fakturaen, kan du trække og slippe dem derhen, hvor du vil have dem.

 

Automatisk lagring af påbegyndte fakturaer

Hvis du bliver forstyrret, mens du laver en faktura, gemmer programmet automatisk dit arbejde. Du kan altid vende tilbage og fortsætte, hvor du slap.

 

Brug farvekoder til hurtigt at se betalte og ubetalte fakturaer

Farvekoder giver dig et hurtigt overblik over dine indtægter. Betalte fakturaer er grønne, ubetalte fakturaer, der ikke har overskredet betalingsdatoen, er grå, og ubetalte fakturaer, der har overskredet betalingsdatoen, er røde.

 

Send fakturaer som e-mail eller E-faktura

Du kan vælge at sende fakturaen som en PDF via e-mail eller som en E-faktura direkte til kundens system. Det gør det fleksibelt, afhængigt af hvad din kunde foretrækker.

 

Kopier og genbrug tidligere fakturaer

Brug dine tidligere fakturaer som kladde. Opret en kopi af en faktura, og lav en kreditnota eller sæt en ny dato på fakturaen. Det sparer dig tid og kliks.

 

Effektiv søgefunktion for varegrupper

Søgefunktionen i Indtægter giver dig hurtigt overblik over varer i bestemte varegrupper. Søg f.eks. på “Hvede” og se alle relaterede varer med det samme.

 

Ubegrænset antal fakturaer

Der er ingen grænse for, hvor mange fakturaer du kan oprette. Din forretning kan vokse uden begrænsninger i InterCount.

 

Disse funktioner gør det lettere og mere effektivt for dig at håndtere fakturering og holde styr på dine indtægter.

Vil du være sikker på at få gavn af alle de fede features i Indtægter, så se vores spritnye vejledninger om Indtægter. Den er både i en videoversion og pdf-version.

Se videovejledning om Indtægter

Se pdf-vejledning om Indtægter

Få hjælp til InterCount

Har du brug for hjælp eller vejledning til InterCount, kan du kontakte din rådgiver eller tage fat på InterCounts support, som er klar til at hjælpe dig.